Dit zeggen onze klanten over ons.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Wagner Klusbedrijf
Average rating:  
 6 reviews
by Koops Makelaardij on Wagner Klusbedrijf

Wij hebben zeer goede ervaringen met Wagner Klusbedrijf.

Als makelaarskantoor hebben wij al tientallen klussen uitbesteedt aan Darek en co.

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Een aanrader voor alle klussen!

by Willeke on Wagner Klusbedrijf
renovatie kleine badkamer & toilet

Darek en zijn mannen werken zo super snel en netjes! In nog geen 7 werkdagen heb ik nu een prachtige badkamer en toilet. Niks is teveel, alle vragen worden direct beantwoord via de mail (dank je, Jacqueline), telefoon of what's app. Darek denkt met je mee en komt altijd met oplossingen. Einde van de werkdag is alles opgeruimd en zelfs de koffie kopjes zijn afgewassen! Ik raad u aan om contact op te nemen met Wagner Klusbedrijf. Afspraken worden altijd nagekomen, communicatie is echt geweldig. De tegels had ik uitgezocht en artikel nummers doorgegeven, de mannen hebben het gehaald. Zelf hoefde ik dus eigenlijk niks te doen. Alles gaat in overleg. Geen verrassingen als je thuiskomt. En... wat ook belangrijk is, de prijs! Ze hanteren echt lage prijzen. Dus ook voor "kleine" klussen, bel met dit klusbedrijf!!
Darek, Jarek en Michal: jullie zijn geweldig en bedankt voor alles. Groet, Willeke

by Jeroen Vastenhout on Wagner Klusbedrijf
Stucen, schilderen, electra en timmerwerkzaamheden

Wagner heeft bij ons erg mooi werk geleverd en perfect volgens afgesprokem schema. Het zijn harde en snelle werkers die goed mee hebben gedacht. Alles is erg netjes en schoon opgeleverd en de nazorg is ook uitstekend. Zeer betrouwbaar en vakkundig!

by Jacques on Wagner Klusbedrijf
Renovatie woning

Wagner klusbedrijf heeft ons aangekochte opknaphuis van boven tot beneden geheel gerenoveerd. Vooraf hebben we duidelijke afspraken gemaakt en alles verliep volgens planning.
De mannen hebben hard, snel en netjes gewerkt.
Wij zijn heel blij met het resultaat.

by Vincent on Wagner Klusbedrijf
Plafond inbouwspotjes, deuren, toilet, schilderwerk

Darek en zijn team hebben diverse werkzaamheden in mijn appartement uitgevoerd zoals een plafond met inbouwspotjes, nieuwe deuren, nieuw toilet en schilderwerk. Alles is netjes volgens afspraak uitgevoerd en communicatie verloopt prettig. Ik ben erg tevreden en raad Wagner Klusbedrijf aan een ieder aan die op zoek is naar een betrouwbaar bedrijf.

by Edwin on Wagner Klusbedrijf
Keukenuitbouw

Wagner heeft bij ons de keuken uitgebouwd. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ondanks onvoorziene zaken zoals rotte balken werd de klus snel geklaard. Nette werkers ze ruimen elke dag alles op!